unieke geboortekaartjes op exclusief papier

Een geboortekaartje is speciaal. Een geboortekaartje is eigen.

Exclusief Babykaarten heeft het ontwerp, de kleur en de sfeer die bij u past. Wij hebben hippe designs op extra dik, klassiek, luxe papier. Dit maakt onze kaartjes mooi en stijlvol – echt een uniek kaartje!

Exclusief Babykaarten heeft verschillende ontwerpen, in allerlei kleurcombinaties. Dit is allemaal te mixen en matchen en kunt u het kaartje naar eigen wens aanpassen.

Een eigen ontwerpwens? Dat kan natuurlijk ook! Tegen een kleine ontwerpprijs ontwerpen wij graag helemaal dé kaart voor jullie!

Wij staan klaar voor uw vraag!

gedrukt: bijzonder en ambachtelijk

In de huidige snelle tijd van digitalisering en printers houd Exclusief Kaarten vast aan het ouderwetse ambacht van offsetdruk.

Het ‘oude’ vak van ‘echt’ drukken kenmerkt zich in het proces waarin de kaarten worden gemaakt. Zo wordt het inkt handmatig gemengd; elke kleur exact aangepast per kaart. Dit in tegenstelling tot de standaard gevulde drums in een digitale machine.

Ons papier is een luxe karton van 600grs van milieu vriendelijk kwaliteit. Dit moet met zorg behandelt worden bij handmatig afwerken van onze kaarten.

Elk vel papier, en zo dus elke kaart, gaat door de handen van de drukker, zo garanderen wij continuïteit en kwaliteit, en authenticiteit.